10 Mart 2012 Cumartesi

X-TİCARET ÜRÜNLERİNİ NASIL PAZARLARIM?

Bu işe ilk başlayanlar için en büyük sorunlardan biri de ürünleri nerde ve nasıl pazarlayacağım düşüncesidir. Ürünleri pazarlama konusunda birkaç farklı yöntem var ben bugün sadece bir  tanesinden bahsedeceğim.

1.Google Adwords
Biliyorsunuz ki bir iş yaparken muhakkak bir emek bir masraf olacak. Bu işi netten yapıyor olsak bile. Dolayısıyla ürünlerimizi sanal alemde satabilmek için en etkili yolları kullanmak lazım. Tabi bunu kullanmanın da bir maliyeti vardır. Bugün size anlatacağım yollardan ilki Gooogle Adwords sistemidir.
Biliyorsunuz ki pc yi çok az bilen hatta hiç bilmeyen birine internetle ilgili bir şey sorduğunuzda ilk vereceği cevap Google olacaktır. Evet Google bir dünya devidir internet aleminde. Böylesine tanınan bilinen bir sistemi kullanarak müşterilere ulaşmak çok da zor değildir sanırım. Tabi bunu nasıl yapıcaz Google’nin Adwords sistemini kullanarak. Satacağımız ürünleri Google Adwords’ reklam vereceğiz. Bu sayede müşterilerimize rahatlıkla ulaşmış olacak ve ürünümüzü en kısa zamanda satmış olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder